•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Izmene režima javnog prevoza tokom „Nagrade Beograda – Ušće 2016” i rekonstrukcije železničkih nadvožnjaka PDF Štampa El. pošta
    petak, 26 avgust 2016 09:10

    Tokom održavanja manifestacije „Nagrada Beograda – Ušće 2016” na prostoru kod „Ušća”, od 27. avgusta u 6 časova do 28. avgusta u 00 časova, saobraćaj će biti posebno organizovan i izmeštene trase linija javnog prevoza 15, 60, 84, 704, 706 i 707.
    Vozila JGP-a će se za vreme održavanje manifestacije kretati izmenjenom trasom i to: linije 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta, u oba smera, u navedenom periodu kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom trešnjinog cveta i dalje redovnom trasom.
    Linija javnog prevoza 60 će u vreme održavanja manifestacije saobraćati sledećom trasom: u smeru ka okretnici „Novi Beograd – Toplana” – Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu. Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a na izmenjenoj trasi.
    Akcionarsko društvo za upravljanje javnom železničkom infrastrukturom, „Infrastruktura železnice Srbije” radiće na rekonstrukciji železničkih nadvožnjaka na deonici pruge Pančevački most – Pančevo. Radovi će se izvoditi na rampi petlje iz smera od Pančeva (ka Beogradu i Zrenjaninu) 26. avgusta do 10. novembra.
    Tokom izvođenja radova menja se režim rada linija JGP-a na sledeći način: vozila sa linije broj 108 će, u smeru ka Beogradu, na delu od raskrsnice Pančevačkog puta i Severne tangente do Pančevačkog mosta ići saobraćajnicama Pančevački put, Severna tangenta, Put za Ovču, Zrenjaninski put, Pančevački most i dalje redovnom trasom; u suprotnom smeru vozila neće menjati trasu.
    Na izmenjenom delu trase vozila JGP-a će koristiti stajališta: Borča raskršće i Blok Branka Momirova na Zrenjaninskom putu i privremeno izmešteno stajalište Politika na Severnoj tangenti, neposredno po prelasku raskrsnice Pančevačkog puta i Severne tangente.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •