•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Strani državljani bezbedni kroz Srbiju PDF Štampa El. pošta
    četvrtak, 03 maj 2018 18:43

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/strani_drzavljani_bezbedni_amss_mup_oamtc is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    Delegacije austrijskog moto saveza (Österreichische AMT Club – ÖAMTC) i našeg Auto moto saveza Srbije (AMSS) na sastanku koji je danas održan u prostojama Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije (MUP RS) konstatovale su da je put kroz Srbiju bezbedan za strane državljane.

    Naime, direktor policije Vladimir Rebić i načelnik uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov, primili su danas generalnog direktora  ÖAMTC Olivera Schmerolda i menadžera za mrežu u inostranstvu Vladimira Sirakova, kao i predsednika AMSS Mirka Butuliju i direktora Sektora pomoći i informacija u AMSS Milana Nikolića, u cilju potvrde dobre saradnje i utvrđivanja zajedničkih planova za budućnost u smislu zaštite članova i vozača na putevima u Srbiji.

    Tom prilikom, austrijski moto savez, koji broji dva miliona članova, istakao je da je AMSS jedini partner kome ÖAMTC veruje u Srbiji. Pohvalivši rad AMSS, predstavnici ÖAMTC izrazili su očekivanje da AMSS, kao deo međunarodne Svetske automobilske federacije (FIA) i kao jedini međunarodno priznati klub pružanja pomoći na putu u Srbiji, u saradnji sa MUP RS, nastavi da pomaže njihovim članovima u tranzitu kroz našu zemlju.

    AMSS u skladu sa nadležnostima i ovlašćenjima, a u saradnji sa MUP RS, učinio je velike napore kako bi se suzbilo lažno predstavljanje divljih šlep službi, koji na putevima Srbije obmanjuju članove naših i stranih klubova, kako bi svim vozačima u tranzitu kroz našu zemlju bila regularno ukazana pomoć na putu u slučaju da im se dogode kvarovi čije su popravke neizbežne. ÖAMTC, prepoznavši zajednička zalaganja, ukazao je poverenje AMSS i svojim članovima čija je bezbednost na prvom mestu, savetovao siguran tranzit kroz Srbiju.

    Pozitivan ishod današnjeg sastanka sa inostranim klubom, kao i potvrda saradnje u jeku pripreme naredne turističke sezone, od velike je važnosti ne samo za austrijske članove, već i za članove AMSS i uopšte vozače.

    Podsetimo, nedavno je prezentovan zajednički pilot projekat AMSS i MUP RS “Servis za građane – trenutno stanje na graničnom prelazu Republike Srbije”, koji predstavlja uspostavljanje sistema za vizuelno i pravovremeno informisanje javnosti o protočnosti drumskog saobraćaja na graničnom prelazu Batrovci, što je od posebnog značaja tokom turističkih sezona kada su gužve najveće.

    {gallery}/galerije/strani_drzavljani_bezbedni_amss_mup_oamtc/{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •